Bald auch in Deutsch...

Wegens de onverwacht grote belangstelling en de nog grotere berg van vragen hebben wij besloten een lijst met frequently asked questions zamentestellen:

Maaken jullie gebruik van een vestax snijmaschine?
Nee en dit heeft meerdere redenen. De Vestax is geproduceerd voor commerciel gebruik. De voordeelen hiervan zijn, de makkelijke bediening van het apparat (geen kapotte naalden en koppen door te hard snijden) en de aantrekkelijke prijs. Naadelig is, dat er uitsluitend in het middenbereik gesneeden kan worden waardoor hooge en diepe geluiden wegvallen. De plaat klink hierdoor flets en is niet geschickt om in een discothek te draaien vanwege de zeer matige kwaliteit. Vestax heeft bijvoorbeld 2 boxen van 50 watt en wij znijden met boxen van 2 keer 400 watt. Onze snijmaschine is dan ook special ontworpen na het voorbeeld van een "echte" snijmaschine en door meer dan 20 jaar ervaring met het persen en snijden van platen is het eindelijk gelukt om een product te krijgen dat voor een gewone langspeelplat niet onder doet.

Kan ik met dit vinyl ook scratchen?
Ja, omdat het net zo hard is als een gewoone langspeelplat. hetgeen bijvoorbeld met een lakker niet gescratched kan worden, omdat hij uit was en dus veel te zacht is.

Hoe lang is de levertijd ?
Afhankelijk van het aantal worden de platen binnen 4-7 werkdagen toegestuurd

Krijg ik mijn master weer terug?
Uiteraard stuuren wij u als rechtmatige eigenaar, de master zamen met de bestelling weer terug. Indien u dit wenst word er een kopie van de master gemaakt, in verband met verdere bestellingen.

Krijg ik de plaat met of zonder hoes?
Elk vinyl word met binnen en buitenhoes en met etikett afgeleefert. Wat het etiket betrefft kunt U kiezen tussen whitelabel of gekleurt label met vermelding van tracknamen en autor.
.